O le Matagaluega o Fa'ato'aga ma Fa'alapotopotoga i Nu'u o lo'o fa'alauiloa malosi le fa'asaoina o le vai ma fa'aleleia le lelei o le suavai.

O le tausaga nei, o le a faʻatinoina e Hebei le faʻaleleia o vai-faʻasao maualuga o le 3 miliona mu

O le vai o le puna lea o le ola o faatoaga, ma o faatoaga e vavalalata ma le vai.O le Matagaluega a le Itumalo o Faatoaga ma Nuu i tua faamaopoopoina le faasaoina o le vai ma faamautu le gaosiga o mea tau faatoaga e pei o saito, faatulagaina tagata tomai faapitoa tau faatoaga i totonu ma fafo atu o le itumalo, suʻesuʻe le faataʻotoga papaʻu tatanu irrigation faʻataʻitaʻiga o saito ma saito fua e lua fua i le tausaga, ma faʻasalalau faʻatasi 600,000 mu i le itumalo faʻatasi ma le tuʻuina atu o le itumalo ma fefaʻatauaʻiga faʻatauvaʻa i le 2022. E ala i le paʻu paʻu paʻu faʻasusu vai-faʻagata tekinolosi, o le taimi faʻasusu, faʻafefeteina taimi ma le fertilization auala o saito ma sana e fetuutuunai talafeagai, lea ei ai se aafiaga lelei. i le unaia o le tuputupu a'e ma le atina'e o le saito ma le faasaoina o le suavai tau faatoaga.

 

ata001

 

O lenei tausaga, o le a faʻateleina e le Matagaluega o Faʻatoʻaga ma Nuu i Nuʻu le faʻalauiloaina o tekonolosi faʻafefe vai, faʻatinoina le maualuga o le faʻaleleia o le suavai e pei o le faʻasusuina o le vai, le paʻu paʻu tanumia, ma le submembrane drip irrigation, ma taumafai. e foia ai le faafitauli o le tele o vai lologa.I totonu o fanua totōina e pei o saito ma sana, faʻalagolago i pisinisi tetele ma faʻalapotopotoga o auaunaga tausi mavaega, faʻamalosia ma le malosi le faʻasusuina o le tatanu papaʻu e faʻasaoina ai le vai ma le eleele, faʻasaoina taimi ma tagata faigaluega, e maualalo tau, ma e talafeagai mo galuega faʻainisinia. , ina ia ausia se tulaga "manumalo-manumalo" i le va o le mautu o saito ma le faasaoina o le vai;I totonu o le nofoaga e totō ai fualaau faisua, o loʻo taulaʻi atu le faʻaogaina o fualaau faisua i le faʻatinoina o le faʻafefe o le submembrane drip irrigation e faʻasaoina ai le vai ma le susu, faʻasaoina faʻamaʻi ma faʻateleina fua, faʻaitiitia faʻamaʻi ma faʻaitiitia le afaina, ma taulaʻi i le faʻasusuina o le vai ma le micro-sprinkler irrigation mo fualaau faisua tatala. , ma fa'atupu lelei le fa'asusu vai;I totonu o vaega o fualaau aina e pei o pears, peaches, apu ma vine, taulai atu i le atinae o micro-sprinkler irrigation ma tamai paipa outflow e le faigofie ona poloka, talafeagai mo fertilization ma adaptability malosi, ma moderately atiina ae submembrane irrigation.

 

ata002

 

Mai le "vaivai lologa" i le "faʻatatau faʻaeteete", o le poto i le va o nai mea laiti ua ausia ai le "faʻasao vai masani" o faʻatoaga.E oo atu i le faaiuga o le "14th Five-Year Fuafuaga", o le aofaʻiga atoa o le maualuga o le faʻasaoina o le suavai i totonu o le itumalo o le a oʻo atu i le sili atu i le 20.7 miliona mu, faʻataunuʻuina atoa le faʻaogaina o le faʻasaoina o le suavai i totonu o le eleele e sili atu le faʻaaogaina. , ma fa'ateleina le fa'aogaina lelei o le vai fa'asusu i fanua fa'ato'aga i le sili atu i le 0.68, fa'amuamua i totonu o le atunu'u, fausia ai se faiga fa'ato'aga fa'aonaponei e fetaui ma le gafatia o le fa'aogaina o puna'oa vai, ma tu'uina atu le lagolago mautu mo le fa'amautinoaina o le saogalemu o taumafa ma fa'ato'aga maualuga. atinae.


Taimi meli: Iuni-02-2023